A partir d’avui ja es poden reservar entrades per assistir a l’espectacle musical del campament reial dels patges a Solsona

Tot i que és un muntatge gratuït organitzat per la regidoria de Cultura, es requereix reserva prèvia d’entrades a la plataforma entradessolsones.com.

Tal com us vam avançar, s’instal·larà a la sala polivalent el dia 29 de 6 a 2/4 de 9 del vespre i el dia 30, d’11 a 2/4 de dues i de 4 a 8. Patjades és el títol de l’espectacle de L’Altreatre que ha creat i dirigeix Arnau Abella. Hi intervindran 22 membres de la companyia local –entre actors, músics i tècnics- i 23 voluntaris, bona part dels quals són del Tatrau Escola de Teatre.

El públic familiar trobarà la secció dels embolics, la d’astronomia, la carteria i el túnel del carbó. En total, s’oferiran 26 funcions d’un quart d’hora de durada. Les places són limitades a 15 infants per torn, que podran anar acompanyats d’un o dos adults. Només caldrà apuntar els menors. L’organització prega a les famílies que les persones adultes deixin passar els nens i nenes al davant durant el recorregut.

Per qui no hagi pogut accedir a l’espectacle, els patges seran a la sala polivalent per atendre els infants durant mitja hora el dia 29 al vespre a partir de 2/4 de 9 i el dia 30 al migdia a partir de 2/4 de dues. Qui ho prefereixi, pot deixar la seva carta a la bústia dels Reis d’Orient al vestíbul de la sala polivalent durant els dos dies del campament reial o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament del 2 al 4 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *