El Consell Comarcal fa una crida a les empreses, entitats i professionals que ofereixin activitats per a majors de 65 anys per elaborar un Catàleg d’Envelliment Actiu

Fins divendres hi ha oberta una enquesta en línia adreçada a identificar els agents que ofereixen o volen oferir activitats als municipis de la comarca per a la gent gran. L’objectiu és fer una radiografia detallada de totes les activitats que s’estan oferint actualment i també saber quines estan interessades en oferir noves activitats o ampliar les existents així com també les principals motivacions, barreres o requisits per poder-les oferir. Qui tingui dubtes pot enviar un correu electrònic a nuria.serena@raiels.cat o bé trucar al 669 45 45 61.

Un cop recollida tota la informació s’elaborarà el Catàleg d’Activitats d’Envelliment Actiu, que es farà arribar als ajuntaments i entitats de la comarca perquè coneguin l’oferta disponible, que puguin ampliar propostes i poder-ne pressupostar el cost. Aquest document complementarà el programa d’Activitats per a la gent gran de l’Ajuntament de Solsona. L’objectiu final és apropar les activitats d’envelliment als diversos municipis de la comarca per afavorir un envelliment km 0. L’acció forma part del Pla comarcal d’envelliment km 0 del Solsonès, que es presenta aquest dijous. Defineix les línies estratègiques per millorar la qualitat de l’envelliment amb una mirada centrada en la persona i tenint en compte la realitat comarcal de dispersió de la població en nuclis i masies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *