6.458 electors de Solsona són cridats a les urnes aquest diumenge

El col·legi electoral dels comicis al Parlament de Catalunya es manté al lloc habitual, a la sala polivalent, i també hi haurà el mateix nombre de meses, un total de 10. Amb tot, les meses electorals estaran repartides per tota la sala, amb molt més espai del que és habitual, i amb ventilació. S’entrarà i se sortirà per diferents llocs per evitar encreuaments mentre que l’aforament màxim serà de 164 persones. A l’entrada hi haurà personal municipal vetllant perquè es compleixin les distàncies de seguretat i tothom dugui la mascareta posada. Hi haurà gel hidroalcohòlic tant a l’entrada com a la sortida del col·legi electoral i caldrà seguir les indicacions del personal.

Es recomana dur la papereta de casa, tot i que també n’hi haurà a les cabines. Les persones que siguin contactes estrets, casos sospitosos i positius confirmats, tenen reservada la franja de 7 a 8 del vespre per anar a votar.

Pel que fa als membres de les meses i el personal col·laborador de la jornada electoral, se’ls farà un control de temperatura. Els membres de la mesa tindran un equip de protecció individual, mascareta i gel cadascú. Tots els elements que puguin tenir contacte amb les mans es netejaran i es desinfectaran constantment mentre que els lavabos públics es netejaran un mínim de dos cops durant el dia. D’entre les al·legacions presentades pels membres de les 10 meses del col·legi electoral de Solsona, la Junta Electoral n’ha admès un total de 19.

Durant la jornada electoral de diumenge s’informarà dels moments menys concorreguts a través del compte de Twitter i el canal de Telegram de l’Ajuntament de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *