Vox organitza una nova concentració a Solsona

Tindrà lloc dissabte a 2/4 d’11 del matí a la plaça del Camp. Paral·lelament, La Forja Solsonès i altres col·lectius independentistes de la comarca han convocat una concentració de rebuig a la presència de Vox a Solsona sota el lema “Fora feixistes dels nostres pobles”. S’ha convocat a 2/4 de 10 del matí a la plaça del Camp i fins que marxin.

A través del seu compte de Twitter, Vox Lleida afirma que davant la negativa de l’Ajuntament de Solsona de concedir-los espai al municipi per organitzar una taula informativa, s’ha optat per exercir el dret a manifestació. En reiterades ocasions l’Ajuntament ha denegat a la formació d’ultradreta el muntatge d’una taula informativa. És per això que, exercint el dret a manifestació, Vox ha demanat permís al Departament d’Interior, que els hi ha concedit.

Recordem que el novembre passat, Vox ja va intentar muntar una parada informativa a la plaça del Camp però una setantena de militants antifeixistes, convocats per les entitats independentistes, ho van impedir.

Malgrat que un cordó policial format per Policia Local i Mossos d’Esquadra, inclosos els antiavalots, separava els dos grups, es van viure moments de tensió entre els simpatitzants de Vox i els independentistes, amb intercanvi de consignes i càntics i llançament de farina.

Recordem que Solsona té aprovada una moció del 2019 en la qual es va declarar municipi antifeixista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.