Volem Feina commemora la Setmana Europea de la Prevenció de Residus posant l’accent en les segones oportunitats dels objectes

A partir de demà i fins al dia 26, la fundació se suma a aquesta iniciativa internacional que se celebra des del 2008 i que té com a objectiu conscienciar la ciutadania de l’impacte dels residus en el medi ambient.

L’acció d’enguany se centra al magatzem dels Encants en el marc del projecte “Donant generem segones oportunitats” que l’entitat va iniciar fa uns mesos amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. Durant aquesta setmana s’intensificarà la campanya de comunicació amb dos lemes. D’una banda, “Dona’m una nova oportunitat!”, que té com a objectiu conscienciar sobre la importància de reutilitzar els objectes i, de l’altra, “Donant generem segones oportunitats”, que vol potenciar les donacions d’objectes que ja no es facin servir per donar-los una segona vida i, alhora, col·laborar amb l’entitat per crear llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social. A part d’això, se seguirà amb la pràctica de pesar els objectes que es venguin als Encants per saber els quilos de productes que es reutilitzaran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *