Vint artistes solsonins participen al circuit artístic en aparadors Mira l’Art

La segona edició d’aquesta mostra creix en expositors i locals i arrencarà amb una ruta inaugural comentada pels autors aquest divendres a les 7 de la tarda sortint de la botiga Bufau, al número 3 de la plaça del Camp.

A cada parada s’hi podrà veure un treball o més, una fitxa descriptiva i les dades de contacte de l’artista. Se’n podran escoltar les presentacions en àudio a través d’un codi QR, que s’han enregistrat en aquesta emissora. Com a novetat, els locals disponibles per llogar també incorporaran informació sobre l’espai i el contacte de la propietat. Enguany s’hi afegeixen nous punts al carrer del Castell, la plaça de Sant Joan i els carrers de les Terceries, Sant Cristòfol i Llobera.

Mira l’Art és una iniciativa de la regidoria de Cultura per dotar els artistes solsonins d’una plataforma per donar-se a conèixer i dinamitzar alguns dels eixos comercials pels volts de Nadal. Serà visitable fins a mitjan gener.

S’hi poden trobar disciplines tan diverses com la pintura, el gravat, la il·lustració, l’escultura, la ceràmica, la marqueteria en fusta, la fotografia i la instal·lació. En aquesta segona edició s’hi incorporen Ton Casserras, Pere Cuadrench, Sara Reig, Tate Jané, Joan Serra, Kàtia Prat, Ferran Marco, Esteve Sances i Magda Muñoz. Repeteixen Aleix Albareda, Claustre Cuadrench, Jaume Cuadrench, Ramon Àngel Davins, Joma, Pau Reig, Nicola Roca, Jaume Roure, Aurembiaix Sabaté, Lurdes Santamaria i Anna Terricabras.

L’Ajuntament ha editat llibrets informatius de Mira l’Art que es poden trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal, a l’Oficina de Turisme, la biblioteca i als establiments hotelers de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *