Urbanisme dona llum verda a l’ampliació de la zona d’equipaments de Lladurs

La Comissió Territorial de la Catalunya Central ha emès avui un informe favorable al Pla Especial per al desenvolupament d’un nou pol d’equipaments al voltant de l’actual pista poliesportiva.

L’àmbit d’actuació és de prop de 8.500 metres quadrats, en els quals l’Ajuntament proposa definir una franja edificable al costat de la pista, mantenint la resta com a espai lliure. S’hi construirà un edifici de vestidors, amb espais diferenciats per a l’àrbitre i els equips, i amb una planta superior que farà de mirador sobre la pista. Això permetrà substituir els vestidors actuals, que han quedat obsolets i s’ubiquen a l’edifici que comparteixen l’ajuntament i l’escola, i ampliar el centre. L’alcalde de Lladurs, Daniel Rovira, explica el motiu d’aquesta intervenció:

  L’actuació s’aprofitarà per construir un edifici d’instal·lacions per a una caldera i una sitja d’emmagatzematge d’estella de biomassa. Donarà servei a tots els equipaments municipals: l’escola, l’Ajuntament i la sala polivalent. La intenció és que la biomassa procedeixi dels boscos del mateix municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.