Una vuitantena de tractors del Solsonès i la Noguera i uns 200 pagesos tallen la C-14 a Bassella per fer pressió per “agilitzar respostes de l’Administració” a les demandes del sector

La columna de la comarca ha sortit a les 9 del matí del polígon industrial El Vinyet de Solsona per anar fins a la principal via que connecta Lleida amb la frontera amb Andorra. El Joan de Freixinet, de la Plataforma Pagesa, explica els motius de la mobilització:

Els pagesos continuen reclamant les demandes recollides al manifest entregat la setmana passada a l’Oficina Comarcal del Departament d’Acció Climàtica com més flexibilitat de la nova PAC, la reducció de la burocràcia i, especialment, mesures davant de la sequera. Demanen cessaments al capdavant de l’Agència Catalana de l’Aigua, que canviïn la idea que tenen dels pagesos. La protesta es mantindrà, com a mínim, avui durant tot el dia, però la Plataforma Pagesa està a punt per allargar les mobilitzacions demà si les respostes a les reunions d’avui no són satisfactòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *