Una vintena de botigues de Solsona comencen a servir avui comandes a les taquilles “Clica i recull”

Es tracta del sistema que es va instal·lar a l’aparcament de les Moreres: un mètode pensat per ampliar els serveis a la ciutadania fora de l’horari comercial. De les 20 taquilles, 12 són refrigerades. De moment s’hi han adherit carnisseries i xarcuteries, una fruiteria, dietètiques, una botiga de congelats i una ferreteria. El llistat es pot consultar en línia.

Per utilitzar les taquilles, cal entrar al web clicairecull.jocomproasolsona.cat i fer-ne una reserva, indicant si cal que sigui refrigerada o no. Se’n poden reservar un màxim de tres. Seguidament, cal fer la comanda al comerç ja sigui per telèfon o per WhatsApp, deixar un correu electrònic, i pagar-la amb Bizzum o targeta amb TPV virtual. Quan la compra sigui a la taquilla, el client rebrà un correu electrònic amb un codi per recollir-la. Ho podrà fer a partir de les dues del migdia de l’endemà i fins a les 12 del migdia del dia següent. Si no es recull en 22 hores, es retornarà al comerç.

Les taquilles intel·ligents s’emmarquen en la iniciativa “Comerç a tota hora” impulsada per l’Ajuntament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, amb la intenció de modernitzar i facilitar una ampliació de l’horari comercial sense haver de renunciar a la conciliació laboral i familiar. La directora de l’Agència, Glòria Domínguez, n’explica els objectius i el perfil d’usuaris:

Durant el primer any, tots aquests establiments començaran a servir amb un repartidor amb ciclomotor. Un treballador de Volem Feina transportarà les comandes cada dia dels comerços a les taquilles. De totes maneres, tothom qui ho vulgui, podrà autogestionar-se el sistema. Més endavant, les taquilles es podran fer servir per a canvis i devolucions. La posada en marxa d’aquest servei ha costat 30.900 euros i està subvencionada amb fons europeus Next Generation.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *