Una setantena d’establiments solsonins se sumen a la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”

Cada vegada que la clientela hi compri, podrà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna per entrar al sorteig dels premis, que consisteixen en visites guiades, experiències gastronòmiques o espectacles, entre d’altres.

La catorzena edició d’aquesta iniciativa col·laborativa l’impulsen ajuntaments de la Xarxa de barris antics amb projectes per donar suport al comerç de proximitat i promocionar les poblacions organitzadores. Un total de 812 parelles guanyaran un premi, mentre que el valor total de les experiències supera els 3.000 euros.

El sorteig es farà durant la primera quinzena de juliol. Es premiaran 28 butlletes amb una experiència turística per a dues persones. El resultat s’anunciarà als comptes d’Instagram de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local. També se sortejarà un premi entre les botigues participants. Els guanyadors de l’experiència a Solsona d’altres poblacions podran gaudir del premi a la tardor, entre el 26 d’octubre i el 16 de novembre. Inclou un dinar, una visita guiada a la Solsona monumental i un lot de productes locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *