Una estudiant de Comunicació Audiovisual amb arrels solsonines escull Solsona per gravar la pel·lícula de Treball de Final de Grau

Es tracta de Carla Prat, alumna de la Universitat Pompeu Fabra que, juntament amb Marina Rof i un equip d’un total de 8 persones, produirà el llargmetratge titulat “Foscúria”. Parteix de la història d’una noia que ha acabat d’estudiar disseny de moda i li encomanen un projecte molt important. L’Elisabet té moltes ganes d’entrar al món laboral i s’hi llença, però és molt autoexigent, i s’obsessiona fins al punt que embogeix a causa de la pressió. La protagonista és de Barcelona però la noia té els avis a Solsona i hi té un passat. Ho explica la productora Carla Prat:

El fet que moltes de les persones de l’equip són de fora de Barcelona però resideixen allà els ha fet inspirar per a la pel·lícula. “Foscúria” es rodarà després de Setmana Santa, entre finals d’abril i principis de maig. Les joves estudiants volen establir col·laboracions amb el comerç local. Si alguna botiga hi està interessada hi pot contactar via correu electrònic a l’adreça projecteinsomni@gmail.com. El rodatge es farà pels carrers de Solsona i alguna escena en un bar, per la qual cosa en el seu moment es farà una crida per buscar extres que hi vulguin aparèixer.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *