Un concert solidari el dia 18 estrenarà el “Solsona dona la nota” d’enguany

El 39è Cicle de concerts d’estiu, coorganitzat per l’Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura, arrencarà a les 7 de la tarda a la plaça del Camp. Aquest serà l’emplaçament de la majoria d’actuacions musicals de l’estiu per motius d’aforament i per garantir la seguretat dels assistents. Així, el dia 18 actuarà el cor Twocats pel Gospel, format per 70 veus, amb vint anys de trajectòria i cinc àlbums. El repertori inclou clàssics de sempre i temes adaptats d’altres corrents de gospel i gèneres com el R&B o el soul. Aquest concert té la col·laboració del Solsonès Obert al Món i és solidari, funcionarà amb taquilla inversa i la recaptació es destinarà al Fons d’Emergència Social.

Les altres dues cites, d’entrada lliure, són els divendres a 2/4 de 10 del vespre a la plaça del Camp. El dia 24 tocarà Ol’Green, finalistes de l’Oh Happy Day! de TV3. Tancarà el juliol, el dia 31, Donallop, el duet mallorquí de dream pop resident al Solsonès format per Joana Pol i Pere Bestard. Interpretaran temes del seu tercer disc, Crisàlide.

Pel que fa a les revetlles d’estiu, començaran el 25 de juliol, amb previsió d’organitzar-les setmanalment. L’horari s’avançarà a les 10 de la nit i, a causa de les mesures de prevenció del coronavirus, no hi haurà servei de barra ni bingo. S’està acabant d’estudiar el format del ball i properament se’n publicarà tota la programació. D’altra banda, entre el 7 i el 24 d’agost tindrà lloc l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona. En les properes setmanes se’n donaran a conèixer tots els detalls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *