Un Anuari 2019 participatiu resumirà les notícies més destacades de l’any

Com cada any per aquestes dates, l’emissora municipal prepara diversos espais especials per commemorar les festes nadalenques. La principal novetat rau en l’Anuari 2019, el resum informatiu de l’any. En lloc de resumir les notícies més destacades des de l’equip d’informatius, enguany s’ha optat per una fórmula participativa, amb enquestes a Twitter que donaven quatre opcions de cada bloc temàtic. L’opció amb més suports és el tema que es tractarà. Els capítols es podran sentir en l’horari dels butlletins i de l’Informatiu entre el dia 23 de desembre i el 3 de gener de dilluns a divendres a les 13 i a les 20h. A més, el 31 de desembre i el 5 de gener (17h) i l’1 i el 6 de gener (12h) s’emetrà l’Anuari complet. D’altra banda, l’equip d’informatius també ha preparat l’Agenda de Nadal, amb tots els actes d’aquestes dates detallats. S’emetrà també a partir de dilluns i fins al 5 de gener cada dia a les 11:45, 15:45 i 19:45.

Poemes i nadales

Dos dels clàssics del Nadal a Solsona FM són els poemes recitats pels alumnes de 6è de l’Escola Arrels Primària i les nadales premiades al concurs convocat pel Consell Comarcal. Els poemes d’Arrels es podran sentir dins l’espai l’Escola els dijous 26 de desembre i 2 de gener a les 7 de la tarda. Pel que fa a les Nadales del 30è concurs del Consell, s’emetran amb la veu dels seus autors entre el dia 23 i el 5 de gener diàriament a 2/4 de 10 del matí i a 2/4 de 6 de la tarda.

Els programes es vesteixen de Nadal

Com no podia ser d’una altra manera, el Racó Literari, conduït per Angelina Solé, ens oferirà programes especials. Així, aquesta setmana el tema central dels poemes és el fred, la setmana que ve, Nadal, i entre Cap d’Any i Reis podrem sentir textos relacionats amb la neu. Serà en l’horari habitual del programa, de dilluns a divendres a 2/4 de 9 del vespre. D’altra banda, les dues properes setmanes es podran escoltar contes nadalencs de Montserrat Riu a l’espai El Rebost dels Contes. Serà de dilluns a divendres a ¾ de 3 de la tarda i a ¾ de 9 del vespre.

Podeu recuperar tots aquests espais al web de Solsona FM: el Racó Literari i El Rebost dels Contes, al seu apartat propi; els Poemes de 6è d’Arrels, a la secció l’Escola; i, la resta, en un apartat especial de Nadal 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *