Tres joves en pràctiques de Garantia Juvenil s’incorporen temporalment a l’Ajuntament de Solsona per reforçar diverses àrees

Des d’aquest mes i durant mig any, les tres joves, amb formació postobligatòria, treballen al consistori i a l’Agència. S’han contractat amb el suport del SOC, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la tècnica d’Educació crea i redacta el projecte educatiu del futur entorn d’aprenentatge de Solsona. Els eixos temàtics seran d’oficis i història moderna, festa i cultura popular i bioeconomia.

A l’Ajuntament, la tècnica d’Habitatge reforça la Borsa i dona un impuls al Pla local d’habitatge. L’altra jove contractada, per la seva banda, treballa en les àrees de Transparència, Cultura i Turisme per actualitzar continguts web de transparència i participació i crear rutes culturals.

Les tres joves en pràctiques tenen una tutora que els acompanyarà durant els sis mesos. D’una banda, per definir les tasques i el seu calendari d’execució i, de l’altra, per facilitar-los la formació necessària per desenvolupar correctament els treballs que se’ls han encomanat i l’avaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.