Treballem per Solsona dóna a conèixer tota la candidatura amb l’experiència i el coneixement de la realitat municipal com a aval

Seguiran el tàndem format per Marc Barbens i Isabel Pérez, Jordi Sendarrubias en tercera posició, l’exregidor Xavier Torres a la quarta, la periodista Montse Auguets a la cinquena i l’excap de la Policia Local Marià Vendrell a la sisena. El cap de llista de Treballem per Solsona, Marc Barbens, exposa el seu tret diferencial:      

Completen la llista Mònica Serra Rodil, l’actual regidor César Garcia, Mònica Serra Serra, Sergi Arredondo, Marta Claramunt, Marc Fortó, l’exregidora Míriam Semís i Pep Vila. Marc Barbens destaca la voluntat que, independentment dels membres que siguin escollits regidors, es segueixi amb la dinàmica que tot el grup estigui al cas del dia a dia de l’Ajuntament. Considera que això enriqueix les aportacions, ajuda a mantenir el contacte amb el carrer i saber el que la gent necessita i dona continuïtat al projecte. La candidatura de Treballem per Solsona s’ha confeccionat pensant en poder assumir qualsevol responsabilitat de govern si així ho decideix la ciutadania. Marc Barbens subratlla que el fet de presentar-se com a independents els permet poder anar més deslligats d’altres dinàmiques i centrar-se en Solsona. Barbens ofereix mà estesa per col·laborar amb totes les forces polítiques que vulguin treballar per la ciutat.

Els propers dies la ciutadania rebrà una publicació que exposa la candidatura i les seves principals línies d’actuació del proper mandat: l’habitatge i l’economia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *