Treballem per Solsona considera que la manca d’accés  a l’habitatge ha frenat el creixement de la ciutat els últims anys

L’equip de Marc Barbens creu que si la gent no es pot quedar al territori, és difícil tenir bones oportunitats econòmiques. La formació posa de relleu que en els últims 12-15 anys, a partir de la crisi immobiliària del 2007-2008, la població de Solsona s’ha estancat mentre que la d’Olius s’ha doblat.  

Se centren en tres eixos: l’accés a pisos de protecció oficial tant per a joves com per a famílies vulnerables, la necessitat de pisos de lloguer, siguin d’obra nova o remodelació, i també solars urbans i cases unifamiliars o adossades. Marc Barbens proposa algunes de les mesures del seu programa en habitatge, que considera una prioritat juntament amb l’economia:

Treballem per Solsona considera que els ajuts a l’habitatge del govern municipal de l’any passat van fracassar, ja que el que es podia ajudar per part de l’Ajuntament és molt poc, no acabava compensant, i això va fer que els propietaris dels pisos no s’acollissin a aquesta línia de subvencions. Barbens és partidari de concentrar esforços per rehabilitar façanes o edificacions en lloc de repartir aquests diners entre diversos beneficiaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *