Torna la ruta ciclista clàssica de primavera Pinós-Roubaix

A partir de dissabte i fins al 21 d’abril, els amants del ciclisme poden recórrer aquesta proposta del Tour du Lord amb inici i final al Centre Geogràfic de Catalunya.

Hi ha dos recorreguts marcats: l’Ultra Pepin, amb 200 quilòmetres i més de 4.000 metres de desnivell, i el Covards, de 130 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell. Hi ha l’opció de fer-la en dos dies per tal de poder gaudir més del paisatge.

La ruta surt de la porta de l’Hostal de Pinós i segueix per Prades, la Fortesa, Enfesta i Torà. En aquest nou municipi del Solsonès es recomana agafar provisions abundants de menjar i, sobretot, d’aigua, ja que fins a Solsona, al cap de 60 quilòmetres, no hi ha cap més indret on poder avituallar. Aquest tram passa per Vallferosa, Lloberola i Madrona fins a arribar a Solsona en baixada. Per qui vulgui fer la Pinós-Roubaix en dos dies, es recomana fer nit a la capital. La segona part del recorregut, o la segona jornada, consta de 80 quilòmetres fins a arribar a Pinós. Se segueix un camí pel costat del riu Negre passant pel Santuari del Miracle, Santa Susanna i Matamargó fins a tornar al punt d’inici, al Santuari de Pinós. Podeu consultar-ne tots els detalls al web tourdulord.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *