Torna la iniciativa de dinamització comercial “Jo compro a Solsona” amb les bases reformulades i encarada a la campanya de Nadal

Tothom qui compri als establiments adherits entre l’1 i el 26 de desembre rebrà butlletes que poden estar premiades amb vals de 20 o 50 euros i que, un cop validades, s’entregaran en forma de vals. Aquests es bescanviaran en qualsevol botiga que participi a la iniciativa. Els establiments que en validin també rebran una compensació de vals per al seu ús. Hi poden prendre part tots els establiments de comerç o serveis de Solsona excepte les grans superfícies comercials. A diferència de l’anterior, per rebre els vals no serà requisit indispensable estar empadronat a la ciutat. En canvi, sí que s’adreçaran exclusivament als solsonins els sorteigs de vals de 500 i 1.000 euros entre les butlletes no premiades. El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, explica l’objectiu de la campanya “Jo compro a Solsona”:

Montaner posa de relleu que el teixit comercial i de serveis de la ciutat ha estat un dels més afectats per la pandèmia i és per això que la partida que s’hi destina és de 36.000 euros. Les bases han rebut el suport de l’equip de govern i de la CUP. Junts per Solsona s’hi ha abstingut en considerar que és positiu que es destinIn diners per dinamitzar el comerç però que amb aquesta iniciativa no s’hi fa cap aportació extra i, a més, creuen que hauria de tenir vigència fins a Reis. Des del PSC, Mohamed El Mamoun hi ha votat en contra en considerar que a l’edició de la primavera hi va participar molt poca gent, que qui hi va participar estava limitat i que no es va publicitar prou bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *