Territori de Masies presenta la nova cooperativa rural amb la jornada “Fem un coop de Territori”

Durant la segona quinzena d’octubre, es donarà a conèixer aquesta cooperativa sense ànim de lucre que reivindica i dinamitza el territori i la vida pagesa per contribuir a la sostenibilitat econòmica, social i ecològica del Baix Solsonès i l’entorn geogràfic proper. Les presentacions aniran acompanyades de l’exposició de diferents iniciatives d’Economia Social i Solidària sobre producte de proximitat, energies renovables, telecomunicacions i serveis financers.

La primera sessió serà dimarts a les 7 de la tarda a Torà, amb la participació de Riuverd i la Formatgeria del Miracle. Dimecres, al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca, hi haurà la sessió dedicada a les energies renovables amb Som Energia. El dilluns 28, a la sala gran del Miracle, hi prendrà part Som Connexió per parlar de Telecomunicacions. Finalment, el dimarts 29, a Salo, es parlarà de serveis financers amb el suport de Coop57.

A part d’aquestes presentacions, la nova cooperativa rural es donarà a conèixer a final d’aquest mes en diverses sessions a Sant Llorenç de Morunys, Manresa i Calaf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *