Territori de Masies presenta el projecte de Bassadòria aquest cap de setmana coincidint amb la Fira de la Mel del Miracle

La iniciativa, que ja es va dur a terme entre el 2018 i el 2019, té com a objectiu donar a conèixer i sensibilitzar sobre el vincle entre la societat i els valors i serveis ecosistèmics del patrimoni ecològic i la biodiversitat del Baix Solsonès i rodalies. A partir de dissabte i fins al juny, s’han programat una sèrie d’activitats acompanyades de material divulgatiu i conscienciació en fires.

La presentació del projecte de Bassadòria serà dissabte al Miracle a ¼ de 7 de la tarda i anirà a càrrec de Marina Vilaseca. Prèviament, a 1/4 de 6, es farà una xerrada sobre mètodes per al control integral de la vespa asiàtica per reduir els seus efectes sobre el medi ambient, l’agricultura i l’apicultura. La pronunciarà Jaume Soler Zurita, de Dàurica serveis ambientals i biodiversitat.

Les propostes continuaran diumenge amb una parada de Territori de Masies a la Fira de la Mel i dues activitats dinamitzades per Sàmara Natura. D’una banda, a les 9 del matí començarà una ruta interpretativa de dues hores de durada pel Camí de les Olors. S’hi explicaran els hàbitats, els ecosistemes i les espècies amenaçades. La inscripció costa 5 euros, 4 per a les persones sòcies de Territori de Masies, i inclou un llibret de ruta. D’altra banda, a les 12 del migdia es farà un taller familiar gratuït d’hotels d’insectes. També cal inscripció prèvia fins divendres al 693 054 437 o a informacio@territoridemasies.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *