Tallen l’accés nord al Parc de l’Hort del Bisbe per millorar l’estacionament a la zona sud del futur tanatori

Avui han començat els treballs d’adequació i ampliació de l’aparcament, que impliquen tallar l’accés al vial de baixada des de l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre durant un mes.

L’actuació, una de les millores en el procés d’adjudicació de l’obra, suposarà la creació de 16 places noves en un espai actualment desaprofitat per la presència d’un talús a la part sud de l’edifici que acollirà el tanatori. Els treballs consistiran a rebaixar el talús, aixecar una nova escullera de pedra i pavimentar-ho amb formigó. Amb tot, la intervenció farà que s’eliminin 7 places d’aparcament de les actuals. A més, a la zona annexa a l’edifici caldrà reservar un espai per a accés exclusiu dels vehicles funeraris.

Així, fins a mitjan mes de maig, s’oferirà com a ruta alternativa un itinerari circular al voltant del parc de l’Hort del Bisbe amb entrada i sortida per l’avinguda dels Països Catalans.

Nova pista de bitlles

D’altra banda, les obres del tanatori han obligat a desplaçar la pista del Club de Bitlles Solsona, que la brigada municipal està condicionant més a prop del parc. Es fa seguint les indicacions de l’entitat i la normativa de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. La nova instal·lació disposarà de quatre pistes clarament delimitades amb voreres integrades i també s’han condicionat un lavabo d’ús exclusiu per als jugadors i un magatzem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *