Solsona vota demà una proposta de pressupost per l’any que ve de 10,7 milions d’euros i amb més inversions

La sessió tindrà lloc demà, dijous, a les 9 del vespre, en format telemàtic i es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament: https://bit.ly/3kZCvVn

El pressupost és un 12% superior a l’anterior i destinarà 1,4 milions d’euros a inversions. La més costosa és l’Illa Cultural, amb 751.000 euros aportats pel consistori; 747.000 de Fons FEDER a través del Consell Comarcal i 373.000 de la Diputació de Lleida. La nova comissaria de la Policia Local al carrer de Llobera rebrà una injecció de 225.000 euros mentre que l’ampliació i la millora de la implantació de la telelectura de comptadors d’aigua s’endurà 145.000 euros. També es preveu millorar la deixalleria, amb una inversió de 86.000 euros, i renovar la coberta del pavelló vell, amb 50.000. L’àrea de Medi Ambient és la que té més pressupost, 879.000 euros, en previsió de la implantació del porta a porta.

Altres temes

Al marge del pressupost pel 2021 al ple de demà es votarà l’expedient de contractació per construir el nou tanatori municipal, amb un pressupost d’1,7 milions d’euros i un termini d’execució d’un any.

A instàncies de propietaris i veïns, es modificarà parcialment el nomenclàtor dels carrers de Sant Roc i de Pompeu Fabra. L’objectiu és corregir la no coincidència entre la numeració dels immobles que figura al cadastre i al plànol de la ciutat vers la realitat física dels carrers. Es votaran dues mocions: una del PSC amb motiu del 25N i una altra de suport al poble sahrauí davant l’escalada militar al Sàhara Occidental.

Últim ple de Tarifa

Aquest serà l’últim ple de la regidora socialista Encarna Tarifa, que ha renunciat al càrrec per motius personals. La substituirà el número 2 a la candidatura, Mohamed El Mamoun.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *