Solsona vol incentivar les compres al comerç local amb la nova marca EnSolsona’t

L’han presentat aquest migdia l’alcaldessa, Judit Gisbert; la directora de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, Glòria Domínguez, i el director de Simbòlic Comunicació, Xavier Gasol. L’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, destaca que la nova marca té clau solsonina:

La campanya de promoció del comerç local arrencarà demà i s’allargarà fins al dia 26 amb diverses actuacions simultànies. Per donar a conèixer la nova marca s’ha creat un logotip amb el lema “EnSolsona’t. Tu ens fas gegants!”. Xavier Gasol, director de Simbòlic Comunicació i expert en imatge corporativa i comunicació, n’explica el significat:

Demà s’obrirà el termini per participar en un concurs a Instagram per donar a conèixer la marca i que la gent se la faci seva. La directora de l’Agència, Glòria Domínguez, explica en què consisteix:

   D’altra banda, també es penjarà la nova imatge en una cinquantena de fanals de les principals zones comercials de la ciutat fora del nucli antic. També es repartiran adhesius i xapes entre la clientela.

La nova marca “Ensolsona’t” forma part del projecte integral de dinamització del comerç local i el mercat de Solsona finançat pels fons europeus Next Generation. L’Ajuntament disposa d’una pròrroga fins a final de juny per acabar de desenvolupar la vintena d’actuacions del pla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *