Solsona recupera la Setmana de la Gent Gran en el format habitual després de la pandèmia

Si bé l’edició del 2020 va haver de ser virtual i la del 2021 traslladada a l’estiu, torna la Setmana de la Gent Gran del 23 al 29 d’aquest mes. Avui s’han obert les inscripcions a la majoria de propostes als Serveis Socials de l’Ajuntament, a la segona planta, gran part de les quals són gratuïtes. La programació arriba carregada de novetats amb un taller de mels, una activitat d’observació d’estels, un bany de bosc seguit d’una visita a l’Hotel Japonès Puigpinós i una xerrada sobre les vivències i necessitats socials de les persones grans LGTBI. En destaca una sessió informativa sobre les mesures legals de prevenció i protecció de la gent gran a càrrec de la notària de Solsona, Roser Berenguer, i l’advocat Rossend Mujal.

La divuitena Setmana de la Gent Gran de Solsona és organitzada per la regidoria d’Afers Socials a través dels Serveis Socials i el Consell de la Gent Gran. El regidor titular de l’àrea, Joan Parcerisa, destaca la importància de tornar al format habitual:

El dia 29 també torna la Festa d’homenatge a la gent gran del Solsonès, que tancarà la Setmana i es farà a la sala polivalent. Els tiquets es poden recollir a l’Ajuntament.

D’altra banda, el Consell de la Gent Gran aprofita l’ocasió per animar la població de més de 65 anys a integrar-s’hi. Es tracta d’un dels òrgans consultius municipals més actius, amb reunions mensuals, organitzant activitats per a aquest col·lectiu i traslladant les demandes de la gent gran a l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *