Solsona recupera la jornada sobre programació i robòtica a l’aula SOLSTAC posant el focus en la perspectiva de gènere

Ja s’han obert les inscripcions per a la setena edició d’aquesta proposta que tindrà lloc el dissabte 26 al matí al Casal Cívic. Enguany, totes les activitats de la jornada aniran a càrrec de dones.

Recordem que aquesta jornada sobre programació i robòtica a l’aula és gratuïta. Consta de xerrades i tallers pràctics relacionats amb les noves tecnologies que tracten temes com la robòtica, la programació, intel·ligència artificial, impressió 3D o cultura maker. L’alumnat de la comarca també hi mostrarà les seves experiències  de bones pràctiques en el sector digital. Josep Maria Codina, tècnic del CRP del Solsonès, que organitza la SOLSTAC, explica a qui s’adreça:    

            La SOLSTAC arrencarà el dia 26 amb una xerrada de balanç i perspectives de futur del Pla d’Educació Digital de Catalunya. Anirà a càrrec de Roser Cussó, cap d’Àrea de Cultura Digital. Posteriorment, els assistents podran escollir un dels tallers pràctics que es proposen en grups reduïts. Un se centra en els jocs de taula sobre pensament computacional i un altre consisteix en un taller de robòtica. L’altra opció és un escape room digital i la implementació d’una app amb finalitats socials mentre que també es pot triar una activitat de creacions artístiques, llum, so i ArduinoBlocks. A la part final de la jornada hi haurà la taula rodona d’experiències d’alumnes del Solsonès i, finalment, una dinàmica participativa i una taula rodona de cloenda al voltant de l’educació, la tecnologia i el gènere que oferirà Youngitgirls. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar als Serveis Educatius del Solsonès a través del seu web o trucant al 973 48 21 24.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *