Solsona pateix una onada de robatoris de cable de coure en fanals de la via pública

L’últim va ser dijous darrere el tanatori i va afectar cinc fanals. Els lladres van sostreure més de 100 metres de cablejat que il·luminava part del parc de l’Hort del Bisbe. La setmana anterior va passar al carrer del Blat, a la urbanització de cal Llarg; a principi de mes, a la pujada del Seminari i anteriorment, al sector de la Creu de Sant Joan i a la zona de l’escola El Vinyet, entre d’altres. En alguns fanals s’ha detectat l’obertura forçada de tapes de registre sense que el robatori s’hagi pogut consumar.

La Policia Local ha informat els Mossos d’Esquadra d’aquests delictes i ha reforçat el patrullatge nocturn per controlar punts foscos i sectors més aïllats. L’Ajuntament de Solsona fa una crida a la població perquè avisi la policia al 973 48 30 40 si veu algú intentant manipular fanals. Josep Garcia és el cap de la Policia Local:

Fins ara s’han anat reparant tots els punts de llum afectats excepte els últims, darrera del tanatori, a l’espera que arribi el subministrament de cablejat nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *