Solsona FM s’adhereix a la campanya “T’ho estàs perdent” per fomentar l’esport femení

Donar més visibilitat a la presència de nenes i dones esportistes a la ràdio i trencar estereotips són alguns dels objectius d’aquesta campanya impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya amb el suport de diverses entitats i institucions. El lema de la campanya és “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”.

Amb aquesta adhesió ens comprometem a donar més visibilitat a l’esport femení, tant professional com amateur, i a reflectir una imatge de les esportistes que sigui diversa i no estereotipada. D’altra banda, centrarem les informacions esportives en la pràctica de l’esport i no en aspectes anecdòtics o personals irrellevants i també a cuidar el llenguatge per evitar biaixos sexistes.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Solsona manté el compromís de formar els professionals de l’emissora i de l’àrea de Comunicació per incorporar la perspectiva de gènere a l’hora d’informar, una pràctica que ja es du a terme.

Des d’avui mateix emetem la falca de la campanya, que rep la col·laboració de cinc esportistes d’elit. Són la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte; la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz; la subcampiona de la Champions League femenina de futbol Alèxia Putellas; la tricampiona d’Europa subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau i la rècord del món de pentatló i heptatló sub 18 Maria Vicente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *