Solsona FM oferirà en directe els actes centrals del diumenge de Corpus

Els micròfons de l’emissora municipal tornaran a la plaça Major per copsar en directe l’ambient festiu el proper diumenge. A partir de 2/4 d’11 del matí i fins a la tronada, un equip de col·laboradors de Solsona FM se situarà sota els porxos de la plaça i pels carrers del nucli antic amb entrevistes, tertúlies i seccions per conèixer tots els detalls de la celebració.

Conversarem amb la primera trabucaire de Solsona, Núria Algué, i l’hereu i la pubilla de la ciutat, Marc Vilà i Mariona Gruas, figures representatives de la tradició folklòrica. La música també hi té un paper destacat i és per això que parlarem amb l’Orquestra Patinfanjàs mentre executi la baixada i també amb el director de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, Albert Fontelles-Ramonet. Sessa Casserras ens acostarà al patrimoni geganter, amb Claustre Cuadrench sabrem tots els detalls de les espardenyes de set brencs que es llueixen durant aquests dies de festa i amb Pol Blanca, la tasca del campaner. No deixarem de banda l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, encarregat de confeccionar la catifa de flors del Corpus, sempre amb la reivindicació com a bandera. També passaran pels nostres micròfons el bisbe de Solsona, Francesc Conesa; l’alcaldessa, Judit Gisbert, i un representant de cadascun dels grups municipals de l’Ajuntament de Solsona. A la tertúlia comptarem amb Carles Freixes, Joan Boix, Montse Auguets i Maria Moreno.

Els encarregats de la transmissió del Corpus a la ràdio seran majoritàriament veus conegudes a Solsona FM: Marc Segués, Anna Montraveta, Albert Colell i Guillem Ribó, amb Pau Subirà i Roser Clotet al control tècnic. Paral·lelament, el programa es podrà seguir en directe per Youtube al nou canal de Solsona FM que trobareu en el següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCqvG6y7UglR3UbWR1njbVBg

El Corpus es viu a Solsona FM el proper diumenge a partir de 2/4 d’11 del matí! Ens podeu escoltar a través del 107.5 de la FM, solsonafm.cat i els comptes de Twitter i Instagram de la ràdio amb l’etiqueta #CorpusalaPlaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *