Solsona FM incorpora dos pòdcasts amb segell solsoní a la graella

De Cadència i Llegir tindran un nou canal de difusió a través de l’emissora municipal a partir d’aquesta tardor

La tercera temporada del pòdcast musical De Cadència i la cinquena del literari Llegir s’afegeixen a la programació de la ràdio per reforçar la producció local.

De Cadència, amb Pau Vilaseca, Pol Solé i Marc Casaldàliga, presenta cada dues setmanes al públic un tema relacionat amb la música de forma lúdica i desenfadada. Solsona FM s’afegeix als canals de Twitter, Spotify, Youtube i Instagram del pòdcast musical per tal que arribi al màxim de gent possible. S’emetrà els dijous  a les 6 de la tarda –a partir d’aquesta mateixa setmana- i la repetició, els dissabtes a la una del migdia.

La cinquena temporada de la proposta literària Llegir, amb Eduard Gener i Uriol Gilibets, també es podrà seguir per la ràdio, a banda d’Spotify i Ivoox. Seran les sessions amb públic que es fan aquestes setmanes a Jezz Rec i al Tatrau Teatre. Les periodistes culturals Paula Carreras i Carlota Rubio, l’autor local Jaume Clavé, Raül Garrigasait com l’intel·lectual de capçalera o l’escriptora Laura Calçada són algunes de les persones que hi intervenen. Properament us en concretarem els horaris d’emissió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *