Solsona FM estrena la setmana que ve la segona temporada del Martí d’Enigmes

Martí d’Enigmes torna a la graella de Solsona FM el proper dilluns 17. Conduït per Martí Gruas Queralt i adreçat al públic adult, ens convida a jugar amb la llengua.

Cada dilluns, dimecres i divendres no festiu al punt de les 12 del migdia es plantejarà un enigma per Solsona FM. Les persones que hi concursin, que han de ser majors d’edat, hauran d’enviar la seva resposta a l’adreça martidenigmes.solsonafm@gmail.com abans de les 10 de la nit del mateix dia d’emissió. Cal indicar la resposta amb majúscula a l’assumpte del missatge i, al text, posar-hi el nom i cognoms, la data de naixement, la població i un telèfon de contacte. Cada resposta encertada i enviada dins de termini valdrà 3 punts. En cas que una mateixa persona enviï més d’una resposta, es donarà com a vàlida la primera.

Martí d’Enigmes s’allargarà fins al 17 de juny. La persona que acumuli més puntuació optarà a un premi sorpresa. En cas d’empat, es farà un sorteig aleatori per designar el guanyador.

Animeu-vos a participar en aquest concurs i jugueu amb la llengua i sintonitzeu Solsona FM els dilluns, dimecres i divendres a les 12 del migdia! No hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *