Solsona FM emetrà en directe la baixada i els ballets de Festa Major del dia 9 per Youtube

L’emissió durarà tot el matí i portarà amb imatge i so a internet i a les ones solsonines totes les novetats de la Festa Major.

Més d’una dècada després, Solsona FM torna a fer ràdio en directe per Festa Major des de la plaça Major. Per primer cop, però, ho farà amb una retransmissió de so i imatge que es podrà seguir pel canal de Youtube de Solsona FM i pel 107.5 del dial. La retransmissió començarà divendres a 2/4 d’11 del matí i s’acabarà després de la tronada. Durant les 3 hores de programa es podran veure els ballets dels gegants i improperis de la ciutat, l’Albert Fontelles Ramonet oferirà una anàlisi del pasdoble de la República que la Patinfanjàs recupera enguany, s’entrevistaran als autors del programa de la Festa, Sofya Kulyk, i de la samarreta dels geganters,  Pol Blanca Barrera. També sentirem per primer cop els nous hereus i pubilles de la ciutat, es farà un homenatge al recentment traspassat Jaume Massana i Bajona i a la coca de croissant, s’analitzarà la nova talla romànica que acaba d’aterrar al Museu i es repassaran totes les novetats de la primera Festa Major que recupera la normalitat després de la covid-19, entre altres.

L’equip que conduirà el programa estarà tot el matí transmetent la festa des de davant de la carnisseria Ca la Teresa, que col·labora amb aquest espai. Està format per l’Albert Colell Riu, el Pau Subirà Gilibets, l’Anna Montraveta Riu, el Guillem Ribó Roca i el Marc Segués Codina. Tot plegat, amb Anna Segués Codina, Eladi Sánchez Castellana, Jordi Casals i Roser Clotet al control tècnic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *