Solsona FM centra la programació especial de Nadal en la informació i la literatura

Com cada any per aquestes dates, l’emissora municipal prepara diversos espais especials per commemorar les festes nadalenques

La majoria de propostes arrenquen el proper dilluns, coincidint amb la festivitat de Nadal. Cada dia, de dilluns a divendres, en l’horari del butlletí (13h i 20h) podreu escoltar un capítol de l’Anuari 2023, el resum informatiu de l’any. A través de les xarxes socials, la nostra audiència ha escollit per votació el tema destacat de cada mes que creia que mereixia aparèixer en aquest resum. A més, el 31 de desembre i el 5 de gener (17h) i l’1, el 6 i el 7 de gener (12h) s’emetrà l’Anuari complet. D’altra banda, l’equip d’informatius també ha preparat l’Agenda de Nadal, amb tots els actes d’aquestes dates detallats. S’emetrà també a partir de dilluns i fins al 7 de gener cada dia a les 8:45, 11:45, 15:45 i 19:45.

Poemes i nadales

Un dels clàssics del Nadal a Solsona FM són les nadales premiades al concurs convocat pel Consell Comarcal. S’emetran amb la veu dels seus autors entre el dia 25 i el 7 de gener diàriament a 2/4 de 2 del migdia i a 2/4 de 6 de la tarda. A més, l’alumnat de 6è de l’Escola Arrels Primària recitarà poemes nadalencs al programa L’Escola. Serà els dijous 28 de desembre i 4 de gener a les 7 de la tarda.

Els programes es vesteixen de Nadal

Com no podia ser d’una altra manera, el Racó Literari, conduït per Angelina Solé, ens oferirà textos nadalencs sota el títol “Fantasia de Nadal” entre el 25 i el 29 de desembre en l’horari habitual del programa, de dilluns a divendres a 2/4 de 9 del vespre. D’altra banda, les dues properes setmanes es podran escoltar contes nadalencs de Montserrat Riu a l’espai El Rebost dels Contes. Serà de dilluns a divendres a ¾ de 3 de la tarda i a ¾ de 9 del vespre.

Podreu trobar tots aquests espais al web de Solsona FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *