Solsona fa una crida per elegir la pubilla i l’hereu d’aquest any

Després d’un parèntesi a causa de la pandèmia, la regidoria de Cultura i l’Associació del Pubillatge Solsoní busquen relleu als actuals representants: Maria Ramonet i Ferran Castells, que ho són des del 2019, i la donzella i el fadrí, Clàudia Rafart i Darío Romero.

Poden aspirar-hi els joves empadronats a Solsona d’entre 16 i 21 anys. Han de presentar una instància especificant els estudis i les aficions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al 9 de juliol. Després hauran de superar les proves de selecció la setmana del 19: una part escrita amb preguntes obertes i de tipus test de cultura local catalana i general i una entrevista.

Seran proclamats en un acte a la plaça de Sant Joan el 7 de setembre, en el qual també es farà el comiat dels representants actuals. A partir del dia 8 s’incorporaran a la comitiva d’autoritats de la Festa Major i començaran un any de viatges arreu del país convidats en diferents cites de cultura popular com a ambaixadors de la ciutat en aquest àmbit tradicional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *