Solsona celebrarà un Corpus virtual amb una vintena de propostes

L’Ajuntament de Solsona i l’Agrupació de Geganters han preparat un programa en línia per fer arribar la festa a les llars a partir de dijous i fins diumenge. Es podran seguir majoritàriament a través del compte d’Instagram @ajsolsona i altres xarxes.

Solsona Experience publicarà vídeos sobre la història dels carrers i places on es desplega la imatgeria festiva; Marc Santaeulària oferirà la tronada, l’elaboració de la catifa i els ballets enregistrats; mentre que diversos experts en la matèria narraran curiositats sobre el Corpus. A partir de peces del Museu de Solsona s’explicarà l’origen de les custòdies, l’Orquestra Patinfanjàs interpretarà en directe un pasdoble i la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, el ball dels nans de Joan Roure. Aquestes són algunes de les propostes. El programa complet es pot consultar al web de l’Ajuntament.

Tal com us avançàvem ahir, el consistori anima la població a col·locar igualment els domassos de festa als balcons i els escoltes proposen als infants fer la catifa de Corpus a casa, penjar-la a la finestra o al balcó i compartir-ne la imatge a les xarxes socials amb l’etiqueta #CorpusSolsona2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *