Solsona celebrarà el Dia per a l’alliberament LGTBIQ+ amb un acte festiu i familiar el proper dia 3

Tindrà lloc davant del Casal de Cultura a partir de les 5 de la tarda i hi prendran part artistes i entitats locals amb l’objectiu de visibilitzar cada vegada més la diversitat. Ho promouen l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal a través del SAI i La Cugula. El lema d’enguany és “Més igualtat, més orgull, més amor” i conduirà l’acte la rapsoda Alba Mascarella.

Obrirà la jornada a 2/4 de 6 la comparsa dels Espedrers amb l’Espedrera i la Draca, que per Carnaval van pondre dos ous. La batucada de Clariana La PERCUTERIA espantarà les pors a la diferència a partir de 2/4 de 7 i, en acabar, el Jove Ballet Solsoní interpretarà l’essència de sentir-se lliure amb una coreografia.

A ¼ de 8 serà el torn de La Cugula, que posarà paraules a les discriminacions en els diferents àmbits. Paral·lelament, l’il·lustrador solsoní Domènec Marmi plasmarà en un mural el significat de les sigles que es reivindiquen el 28-J. La cloenda serà musical, amb una actuació de la cantautora solsonina Gemm Sol, que estrena el seu primer disc, “No està bé”, i el grup Gatzara, format per Carla Bellera i Anna Pujol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *