Solsona acull aquest cap de setmana el certamen d’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya

Dissabte, més d’una seixantena de candidats faran les proves escrites i l’entrevista oral. Hi haurà un jurat per als nois i un altre per a les noies. Els aspirants a hereu i pubilla de Catalunya i de les quatre demarcacions catalanes acudiran a la cita acompanyats de familiars, amics i regidors de Cultura dels seus ajuntaments en un esdeveniment que portarà centenars de persones a la ciutat. Enguany, l’entitat organitzadora, Foment de les Tradicions Catalanes ha escollit Solsona en tant que s’acomiadaran del càrrec a la seva ciutat els solsonins Laura Algué i Albert Colell i perquè se celebra el cinquantè aniversari d’aquesta tradició a Solsona. El president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa, explica quina és la seva tasca:

En aquest sentit, la vicepresidenta de l’entitat, la solsonina Montse Auguets, subratlla la seva tasca per modernitzar el pubillatge:

Així, diumenge a 2/4 de 12 del matí, a la plaça de Sant Roc, s’inaugurarà una escultura commemorativa de l’aniversari i del certamen. Inicialment, aquesta proposta estava prevista per dissabte a la tarda, però s’ha modificat per facilitar l’assistència a la manifestació convocada a Barcelona a les 5 de la tarda. La cloenda del certamen d’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya tindrà lloc a les 12 del migdia a la plaça del Camp, amb la proclamació dels nous representants catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *