Solsona acollirà una de les quatre jornades obertes de voluntariat ambiental de la Xarxa per a la Conservació de la Natura

Tal com us avançàvem fa unes setmanes, tindrà lloc el proper dissabte 23. Les persones de la Catalunya Central i de la comarca que es vulguin implicar en aquest àmbit, podran participar en una activitat del Grup de Natura del Solsonès. El punt de trobada és a les 9 del matí a la freixera del passeig Pare Claret i s’anirà a fer una revisió i manteniment de caixes niu. A 2/4 d’una, es faran dues xerrades a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona: una per donar a conèixer el voluntariat ambiental i l’altra per saber com participar al Grup de Natura. Per participar-hi, cal inscriure-s’hi prèviament a través d’un formulari online.

La Xarxa per a la Conservació de la Natura agrupa un centenar d’entitats que es dediquen a la preservació del Medi Ambient a Catalunya. L’organització destaca que aquestes treballen des de fa dècades per a la conservació de la natura, la defensa del territori, la denúncia de males praxis ambientals o la conservació d’hàbitats i espais necessaris per a la vida. En aquestes jornades obertes que, a part de Solsona, se celebren a Altafulla, Lleida i Girona, es donaran a conèixer la seixantena de projectes oberts a la participació que hi ha arreu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *