Sara Alarcón s’acomiada avui de la presidència del Consell Comarcal

Avui a 2/4 de 7 de la tarda, l’ens intermunicipal celebra el ple de tancament de legislatura. Amb aquesta sessió, la presidenta sortint posa punt i final a 8 anys al capdavant de la institució i 5 més com a consellera comarcal. Sara Alarcón deixa el càrrec satisfeta de la feina feta i entoma una nova etapa en la qual vol dedicar més temps a la família. Destaca que la presidència del Consell no és una tasca fàcil, però marxa amb la motxilla plena de bons moments i molts aprenentatges:

En el ple de tancament d’avui, a part de Sara Alarcón s’acomiaden 12 consellers comarcals més. Per part d’Esquerra són Josep Caelles, Ferran Ginestà, Dolors Caelles, Jaume Fons, Dolors Vilajosana i Joan Subirana. A les files de Junts, no repetiran Isabel Pérez, Robert Molas, Romà Llohis i Oriol Blanco. També pleguen Antoni Márquez, de l’Agrupació d’Electors Independents, i Oscar Garcia de la CUP.

Ple de constitució, divendres a les 6

Divendres a les 6 de la tarda es constituirà el nou Consell Comarcal del Solsonès, amb més de la meitat de cares noves. On hi ha més renovació és a Esquerra. Només segueixen Xavier Castellana i Joan Codina, torna Benjamí Puig i s’incorporen Carme Bofarull, Isabel Pujol, Esther Espluga i Sara Vilches. Per contra, a la coalició de Junts/Impulsem és on hi ha més continuïtat, amb Claustre Sunyer, Xavier Vilalta i Josep Maria Casafont, mentre que Marià Torra passa dels Independents a Junts. Les cares noves de la formació són Jordi Selga, Maria Torregassa, Marc Vila i Isabel Torres. Una altra novetat és Marc Barrera a la CUP. Finalment, a les files d’Ara Pacte Local hi ha dos retorns: el de Marc Barbens i el de Gerard Bajona.

Elis Colell ja és diputada provincial

On també hi ha hagut canvi d’etapa avui és a la Diputació de Lleida. La regidora de Junts per Solsona Elis Colell ja és diputada provincial. Aquest matí s’ha celebrat el ple de constitució, que ha reelegit com a president el republicà Joan Talarn, amb 13 vots a favor dels grups d’Esquerra, el PSC i Ara Pacte Local, d’un total de 25 diputats provincials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *