Sant Llorenç ja disposa de xarxa de fibra òptica municipal a la zona esportiva, escolar i als Bombers

Aquesta instal·lació suposa una millora important de la connectivitat d’aquesta zona i dona servei als usuaris dels diferents equipaments esportius, que podran disposar de Wi-Fi pública de qualitat. La xarxa té capacitat per a la connexió simultània de fins a 200 persones.

En gran part, aquesta intervenció s’ha dut a terme amb les obres finalitzades al desembre corresponents al pla de dinamització territorial de la Generalitat de Catalunya. Des d’un punt de subministrament situat a l’entrada de la zona esportiva, s’ha cablejat fins arribar als Bombers i l’ADF, la llar d’infants, l’escola de primària, els barracons, l’escola de secundària, la sala polivalent que actua com a biblioteca de l’escola i el gimnàs. En el cas del gimnàs, s’hi ha instal·lat una Wi-fi pública de gran capacitat que dona servei a aquest equipament, la piscina, el poliesportiu i el camp de futbol.

L’Ajuntament de Sant Llorenç agraeix la feina feta per l’empresa adjudicatària, Ticae, i manifesta la seva voluntat d’ampliar la cobertura de fibra òptica a la resta d’equipaments municipals en un futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *