Sant Llorenç de Morunys denuncia deficiències greus al transport públic cap a Solsona

Els usuaris de la línia que connecta el poble amb la capital de la comarca es queixen de problemes constants. La majoria són estudiants de batxillerat i cicles formatius, que es desplacen a Solsona per cursar els seus estudis.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, Francesc Riu, assegura que des del setembre, la línia no funciona correctament i –diu- és un despropòsit. La gota que va fer vessar el got, però, va ser ahir, quan l’autocar va deixar els alumnes plantats sense transport:

L’alcalde de Sant Llorenç reclama canals de comunicació per poder avisar els usuaris en cas de suspensió del servei. Francesc Riu lamenta que la línia només existeixi durant el curs escolar i reclama que es pugui allargar tots els dies de l’any. L’alcalde creu que la situació és insostenible i demana mesures urgents i immediates per revertir la situació i millorar el servei.

Des del Departament de Territori, però, asseguren que fan un seguiment del funcionament de la línia i estaran en contacte amb l’empresa perquè no torni a passar un cas com el d’aquest dimarts. A més, han avançat que els obriran un expedient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *