Sant Llorenç comença a col·locar gespa artificial al camp de futbol

L’empresa responsable dels treballs és Sports & Landscape, que ha estat l’encarregada de buscar un camp de gespa en bon estat on fessin el canvi i reutilitzar-la pel terreny de joc de Sant Llorenç. D’aquesta manera, l’Ajuntament fa una aposta per l’economia circular. El cost de la intervenció és de 48.400 euros i s’ha fet íntegrament amb fons propis del consistori, ja que no s’ha rebut cap ajut d’altres administracions. N’explica els detalls l’alcalde de Sant Llorenç, Francesc Riu:

Mentre durin els treballs el Club Esportiu Sant Llorenç ha demanat permuta per disputar tots els partits possibles com a visitant. En els casos que no ha estat possible, els piteus juguen al camp de futbol municipal de Solsona, cedit pel consistori solsoní.

L’Ajuntament de Sant Llorenç posa de relleu que en els últims dos anys s’han invertit més de 240.000 euros a la zona esportiva per tal de dignificar-la. Així, s’ha habilitat una pista de pàdel, s’ha canviat el sistema de cloració de la piscina i s’ha fet un camp de bitlles, un control d’accés a la zona esportiva i s’han renovat els tancaments. També s’han col·locat lones de protecció al terra del pavelló i s’han fet diverses actuacions de moviments de terra i obra civil durant els últims mesos. Ara quedaran pendents millores en l’equipament esportiu per un import de prop d’11.000 euros que s’executaran abans d’acabar l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *