Salva Racero presenta dos singles del seu primer disc en solitari, “Immortals”

Així comença el tema “Així vull viure”, un dels dos senzills d’Immortals, el primer disc en solitari de Salva Racero, que just avui surt al carrer. El músic manresà resident a Pinell, durant deu anys al capdavant de Lax’n’Busto, defineix l’àlbum com un treball intimista, fruit de mirar-se al mirall, redescobrir-se i començar un nou camí tot endinsant-se en un nou univers musical i musicat. També el qualifica de disc enèrgic, positiu i rodó:

En aquesta cançó que escoltàvem Racero reivindica l’alegria de viure i reviure els bons moments viscuts amb bona companyia. L’altre tema presentat els darrers dies és “Alba”, i parla de l’amor entre dues persones que, malgrat les adversitats, perdura per sempre.

Aquests senzills arriben després del reeixit “Vaig”, presentat el mes de gener passat, i que dona nom també al seu primer EP en solitari. Tant el disc com l’EP neixen de la mà d’un dels productors més reconeguts de l’estat, Xasqui Ten, i del segell discogràfic Satélite K. Immortals surt a la venda avui i es presenta oficialment demà dissabte a les 8 del vespre a la Sala Apolo de Barcelona. Les entrades es poden comprar en línia a través del perfil oficial de Salva Racero a Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *