Riuverd i el Consell Comarcal posen en marxa un servei de repartiment a domicili de la compra en bicicleta per a persones vulnerables

És una prova pilot que s’engega aquest mes i s’allargarà fins a final d’any que porta per nom “T’ho portem”. És un projecte social del qual se’n poden beneficiar persones en quarantena per la Covid-19, usuaris del Servei d’Ajuda a Domicili o àpats a domicili, majors de 70 anys, amb discapacitat o dependència i que compleixin els requisits per accedir al programa Xec Servei del Consell Comarcal. De moment hi estan adherits la Botigueta de Riuverd, Casa Adroguer Nou, Can Solvi, l’Espetec, Ibèrics Madruga i el Supermercat Condis. En aquest cas, el Consell Comarcal ofereix un xec servei gratuït per als 5 primers repartiments, mentre que a partir d’aquest el transport per comanda costa 3 euros. També estan adherits a la iniciativa tot i que no estan subvencionats els establiments de restauració Casa Adroguer Nou, la Cabana d’en Geli, Cal Poldo Xic, Crisami, La Tasketa de la Nuri i La Solsonina. El responsable de Riuverd, Jordi Corbera, explica l’objectiu d’aquesta iniciativa i com funciona:

En tant que Riuverd és una cooperativa d’inserció laboral, el projecte incideix en aquest aspecte i també és sostenible, en tant que el repartiment a domicili de la compra es fa en bicicleta elèctrica. De moment, se’n poden beneficiar tots els usuaris del municipi de Solsona que compleixin els requisits socials.

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *