Neix una entitat a Solsona per promocionar el voluntariat entre els joves

Es diu Deixant empremta i treballarà en una doble direcció, a atraure voluntaris de l’estranger per vincular-los amb projectes d’entitats locals, i a facilitar que el jovent d’aquí participi en iniciatives d’arreu d’Europa. Aquesta iniciativa s’adreça a la població de 18 a 30 anys i tindrà finançament europeu a partir de la presentació de projectes. Nil Ballarà n’és un dels impulsors:

Per ara, aquest col·lectiu ja té un acord previ amb entitats com Creu Roja, Riuverd, Càritas Arxiprestal i l’Oficina Jove per a acollir voluntaris. La idea passa per començar amb dues o tres persones, a qui primer es faran entrevistes a distància, a partir del mes de setembre. Pel que fa als solsonins que hi estiguin interessats, se’ls presentaran els projectes i se’ls demanarà una carta de motivació.

L’associació Deixant empremta es presentarà públicament el proper dia 25 amb una tarda i nit d’activitats lúdiques i culturals. Els actes començaran a les 6 de la tarda amb un curs de musicoteràpia a la Biblioteca Carles Morató. Cal inscriure-s’hi amb antelació, o bé per les xarxes socials de Dempremta o bé per correu electrònic a info@deixantempremta.org. A les 7, al mateix lloc s’hi farà la presentació de l’entitat. Una hora després els actes es traslladaran al Casal Popular La Fura amb un pub quiz, un sopar i un concert de versions a càrrec de Rastaflaires i The Velcros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *