Pintures Grifell, l’Amisol i Pau Reig, guardonats amb els premis ‘Engegant la Festa’

Una seixantena de persones es van congregar ahir al vespre per participar a la festa anual de reconeixements empresarials que promouen Empresaris per al Solsonès, la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

En la categoria de trajectòria comercial es va guardonar Pintures i Decoració Grifell. El negoci creat fa 152 anys és a la quarta generació amb dos germans que s’encarreguen l’un de la botiga de la plaça del Camp i l’altre dels encàrrecs a l’exterior.

Una delegació de l’Amisol va ser l’encarregada de recollir el premi de responsabilitat social. L’Associació Pro-Minusvàlids de Solsona i Comarca va néixer fa 46 anys de la mà de membres de Càritas i famílies de persones amb discapacitat. Actualment dona feina a 138 persones.

Finalment, el premi a l’activitat innovadora va ser per a Pau Reig, autor de l’Espedrera, l’Onada i la Flama, les últimes figures que s’han incorporat a la imatgeria del Carnaval. El projecte educatiu i de dinamització comercial que acompanyava la iniciativa “L’Espedrera ha post dos ous”, així com el tractament de temàtiques LGTB, li han valgut el premi a l’escultor solsoní. Tot i que no va poder ser present a l’entrega de premis, a través d’un vídeo va voler compartir el reconeixement amb la comparsa dels Espedrers, impulsora de la iniciativa.

“Engegant la festa” va ser conduït per Elis Colell i va comptar amb l’actuació d’Eduard Gener i de l’humorista Godai Garcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *