Olius bonificarà la meitat de l’IBI als habitatges amb instal·lació d’energia solar

L’últim ple del consistori ha aprovat la modificació d’aquesta ordenança fiscal que s’aplicarà a partir de l’any que ve. Per a gaudir d’aquest descompte del 50% en la quota l’impost ha de ser únicament sobre habitatges i les instal·lacions per a la producció de calor han d’incloure col·lectors que disposin de la corresponent homologació. Per justificar-ho, cal adjuntar l’acreditació de l’homologació i el certificat de l’Ajuntament que autoritza la instal·lació. L’alcalde d’Olius, Antoni Márquez, explica en què es concreten aquestes bonificacions:

Noves taxes a Pinós

L’Ajuntament de Pinós també ha donat llum verda l’última setmana a les ordenances fiscals per al 2020. N’ha creat de noves per a la recollida d’escombraries i el preu públic per a la cessió de l’ús de locals i mobiliari de titularitat municipal. També ha modificat l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i l’impost de construccions, instal·lacions i obres.

Lladurs modifica les taxes d’ús equipaments públics

Lladurs també ha apostat per canviar la regulació de la taxa per a la utilització d’instal·lacions i equipaments municipals i de béns mobles propietat de l’Ajuntament. Així, l’ús de la sala polivalent costa 150 euros diaris sense calefacció i 200 amb aquest servei, i el de la pista poliesportiva, 10 euros l’hora. La utilització de cadires costa 30 cèntims diaris, les taules, 2 euros diaris i la resta d’estris, 20 euros al dia. Queden exempts de pagar aquesta taxa les persones físiques empadronades a Lladurs o les persones jurídiques sense ànim de lucre que tinguin la seu al municipi.

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *