Odèn formalitza aquesta setmana el relleu a l’alcaldia fruit del pacte de govern

El republicà Albert Solé serà investit en un ple demà a les 8 del vespre després de la renúncia del batlle dels últims 6 anys, Pere Vilaginés, de l’Agrupació d’Electors Independents, en el ple ordinari de dilluns. Amb dos regidors cada formació, Esquerra i Independents van establir un pacte per governar Odèn per desbancar l’exalcalde Andreu Alet, sota les sigles de Junts, que va guanyar els comicis i va obtenir tres regidors.

El nou alcalde, Albert Solé, fa una valoració positiva de la primera meitat del mandat i en destaca que l’equip de govern s’ha consolidat. De cara als propers dos anys, subratlla que no és un canvi de projecte sinó d’alcaldia i, per tant, se seguirà treballant en les línies marcades. Solé posa de relleu els projectes més destacats:

  Pere Vilaginés seguirà al capdavant de les àrees de Governació i Relacions Institucionals, Urbanisme, Territori i serveis de les parròquies. Albert Solé, per la seva banda, continuarà encarregant-se d’Hisenda, Joventut i Esports i es mantindrà com a responsable de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *