Obertes les inscripcions per a les activitats a l’skatepark i “Futbol +”

Són extraescolars totalment subvencionades adreçades a infants i joves d’entre 6 i 14 anys. L’ “Enrampa’t” de tardor es durà a terme a l’skatepark els dilluns i dimecres de 5 a 2/4 de 7 de la tarda entre el 2 d’octubre i el 29 de novembre. Tècnics esportius dinamitzaran l’espai per a nens i nenes aficionats al patinet, el monopatí o els patins.

Pel que fa a “Futbol +”, la temporada anirà d’octubre a maig. Recordem que consisteix en potenciar els valors positius de la pràctica esportiva sobretot mitjançant el futbol, malgrat que no és l’únic esport. S’oferirà al Camp del Serra els dimarts i al camp de futbol municipal els dijous. Es faran dos grups d’un màxim de 15 persones: un per a infants d’entre 6 i 10 anys i un altre pels de la franja entre 11 i 14.

Les inscripcions a aquestes propostes de lleure integrador promogudes per la regidoria d’Infància es poden formalitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o per correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat. La documentació necessària es pot descarregar del web de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *