Neix un Club d’escriptura a la biblioteca

Està obert a joves i adults als quals els agradi escriure, llegir o compartir les seves inquietuds literàries. Les trobades seran els dilluns a les 7 de la tarda a la biblioteca cada 15 dies a partir del proper dilluns i fins al 17 de juny. Fins ara hi ha 11 persones inscrites de perfils diversos, des de joves menors de 30 anys fins a persones jubilades. Les inscripcions es mantenen obertes fins dissabte a la biblioteca presencialment, trucant al 973 48 38 39 o bé enviant un correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.

El nou Club d’escriptura és una proposta de la filòloga i professora Carme González Graell, que en dirigirà les sessions. Llicenciada en filologia romànica per la Universitat de Barcelona i amb el certificat d’aptitud pedagògica, aquesta solsonina ha treballat en el sector de l’educació durant més de 20 anys, a part de fer de traductora. Els últims anys s’ha format en l’ensenyament de l’escriptura creativa i actualment dirigeix una escola d’escriptura creativa en línia per a escriptors principiants de novel·la i relats.

La idea és que els participants visquin l’escriptura com un joc, alhora que n’aprenguin tècniques amb exercicis pràctics per estimular la creativitat. Aquest Club d’escriptura, que és gratuït, s’afegeix als vuit de lectura ja existents a la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *