Més de 350 pilots competiran aquest cap de setmana en la primera edició del BR2 Enduro Solsona

Entre divendres i diumenge la zona del passeig i la plaça del Camp serà el centre neuràlgic d’aquesta cursa puntuable per tres campionats: el World Enduro Super Series, el Campionat d’Espanya d’Enduro i el FIM Europe Vintage Trophy.

Dins de la categoria PRO, lluitaran els pilots de nivell internacional com el surienc Josep Garcia, amb KTM, els seus companys d’equip Taddy Blazusiak o Manuel Lettenbichler i també Alfredo Gómez amb Husqvarna.

Els clàssics només prendran part al SuperTest de divendres i a la jornada de cursa de dissabte. Els amants de les motos vintage que s’han inscrit a la cursa faran un recorregut adaptat a aquest tipus de motos.

El principal reclam del BR2 Enduro Solsona és que en un mateix recorregut s’hi podran veure tant els noms més destacats de l’off road com els aficionats. Així, dissabte els participants de la categoria no competitiva, la FANS, faran una volta lliure pel mateix recorregut que els professionals però amb opció a variants més fàcils.

La prova està pensada per gaudir durant tot el cap de setmana amb la família i els amics, amb una àmplia zona comercial i activitats paral·leles. Arrencarà divendres amb les verificacions administratives i tècniques, a partir de les 11 del matí, i el SuperTest a la finca Cor de Roure entre 5 i 7 de la tarda del mateix divendres. Dissabte es faran dues voltes al circuit, 6 d’especials i el Super Test, i diumenge, tres voltes en bucle, 9 d’especials i el Super Test. Ho organitzen el Club Sip Sport i el Motorclub del Solsonès. Podeu consultar tota la informació de la germana petita de la Bassella Race a través de les xarxes socials d’Iride Wess i Bassella Experience.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *